Model: B0921MDNK9
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €30,74 €32,89

  • Materiaal: Crystal Round Beads. Er zijn een verscheidenheid aan beadmaten om te kiezen. Bracelet Size: 17cm-23cm. Ontworpen door een stevige elastische lijn, is het duurzaam. Geschikt voor de meeste vrouwenhanden.

  • Alle edelstenen steen die wordt gebruikt om de armbanden voor Womens te maken zijn echte, authentieke, natuurlijke stenen. Niet kunstmatig, plastic of synthetisch. Elke kraal is gepolijst voor het comfortabel dragen.

  • Armbanden voor Womens zijn zorgvuldig gescreend door professionals, en na veel polijstenbehandelingen is elke kraal rond en glad, en het is glanzend en helder. Het groene haar in het rutilateerde kristal van de kwarts is geen gewoon mineraal, maar actinoliet.

  • Groen is het gelukkige licht in het universum en het menselijke hartchakra is ook groen. Daarom vertegenwoordigen allerlei groene kristallen edelstenen rijkdomkristallen, waaronder alle geluk, goede kansen, goede vrienden, hulp van nobele mensen, enz.

  • Geweldig voor het geven van de armband als een geschenk voor Valentijnsdag, Moederdag, verjaardag, verjaardag, vakantie, afstuderen! Het is een zorgzaam en attent geschenk aan je familie, vrienden en jezelf.

Genezing Van Kristallen Angst Armband Natuursteen Armband Groene Kwarts Rutilated Kralen Armbanden